Fixa i hemmet

- I samarbete med K3 Golv -


Något som ni nog redan vet vid det här lagret är att jag älskar att fixa i hemmet. Jag älskar att köpa ny inredning och flytta runt på möbler. Mitt senaste tillskott är den sammetsblåa soffan som jag tycker ger den perfekta färgklicken i mitt hem. Att blanda guld och silver detaljer har också blivit min grej, hur fint är inte kombon blått & guld? Igår så beställde jag även ett par nya tavlor med guldfärgade ramar, som jag ska hänga upp i hallen, vardagsrummet och i sovrummet. Jag är så himla taggad på att inreda resten av mitt hem! :D


Jag älskar iallfall att inreda och fixa i hemmet, och framförallt när man kan se det fina resultatet när man matchar möbler, färger och dekorationer tillsammans. Jag gillar modernt, ljust, och stilrent. Något som också är väldigt viktigt, men som man kanske inte tänker på varje dag - är själva golvet. Som ni vet så sliter man på golvet varje dag, för det är svårt att undvika att inte göra det, haha. Så som tex märken efter mattor, repor och små gropar på grund av klackskor osv, samt fläckar och repor i lacken osv. Så därför har jag funderat på golvslipning. Det vill säga, att låta ett proffsigt företag utföra en golvslipning så det blir som nytt i hemmet. För golvet ser man både med ögonen, och känner med känsla.

Skulle vara helt underbart med en ny finish på trägolvet jag har hemma. Det förvandlar ju hela rummet! Hur underbart? Hos KV golv kan man få en erfaren golvslipare som kan tipsa om vilka möjligheter som finns och som kan utföra arbetet på ett proffesionellt sätt! Beroende på om man väljer att efterbehandla ett slipat trägolv med lack, vax, golvsåpa eller olja med eller utan pigment - kommer ge golvet helt olika karaktär. Hur cool? Så jag funderar helt enkelt på en golvslipning av K3 Golv för bästa resultat :)


Gillar