Fasadmålning

I samarbete med Prestigo / Succe Kommunikation


Vår, sommar och sensommar är det bästa på året om ni frågar mig. Innan jag åkte till USA så bodde jag i en villa, och jag minns hur kul jag tyckte det var att fixa och dona i hemmet. Alltifrån inredning, färger, dekorationer, och även val av kakel osv i badrum och kök osv. Det var även kul att planera och fixa ute i trädgården och fixa på utomhus altaren / terassen. Huset fick en ljusgrå fasadmålning som jag tyckte var väldigt fint! Jag föredrar hus i ljusa färger om jag får bestämma själv. Ljusgrått är ett bra alternativ om man velar mellan vitt och grått, eftersom vitt kan ha en tendens att se smutsig ut efter ett tag.


Prestigo är ett företag som erbjuder tjänster inom bygg och entreprenad, måleri och plattsättning. Företaget har funnits sedan 2008 och har kunder både i Göteborg och Stockholm. Dom är väldigt lyhörda och tar kunden i första hand vilket är väldigt viktigt. Under dessa omständigheter med pandemitider så arbetar Prestigo utifrån rådande riktlinjer och rekommendationer.


Det jag gillar extra med Prestigo är att dem är väldigt proffsiga och effektiva, vilket är bra för plånboken och så kan man lita på att dem gör ett bra jobb. Endast utbildade och erfarna målare utlovas, och oavsett om fasaden är gjord av plåt, trä, tegel eller puts så lovas en rengöring av hela fasaden. Jag kan starkt rekommendera deras tjänster om du eller någon som du känner har en fasad som måste målas om. Dem finns dessutom tillgängliga för kunder hela sommaren. Hur bra?


På deras hemsida kan ni även hitta mer information om hur man tex. målar om huset på bästa sätt samt andra nyttiga artiklar som är lärorika!


Gillar

Kommentarer