Få håret att växa snabbare!

- Pressutskick -

Vad är bättre än veganska och hållbara produkter? Efter att jag flyttade hem från New York så har jag varit ute efter nya hårprodukter, såsom shampoo och balsam. Jag valde att testa weDo ´s produkter som är veganska och innehåller 94% naturliga och ekologiska ingredienser. Deras produkter är helt fria från sulfater, silikoner och konstgjorda färgämnen. Ingredienser som man bör undvika om man vill ha friskt och långt hår!

Detta är dessutom superbra om man vill spara ut sitt hår och låta det växa snabbt! Mitt hår har växt så mycket snabbare sedan jag började testa dessa produkter. Silikon är ett ämne som är känt för att täppa till hårsäckarna så att håret växer saktare. Jag som dessutom planerar att byta hårfärg till våren, är detta ett jättebra alternativ! Det gäller att vara snäll mot håret, men också mot djur och natur! Därför är deras produkter ej testade på djur och förpackningarna är återvinningsbara! Hur bra?

Doften är mild och håret blir verkligen lent och fint efter användning! Jag är supernöjd med dessa produkter!


Utöver deras shampoo och balsam, så har jag även använt deras Protect balm som är perfekt för kluvna hårtoppar, men passar lika bra för torra läppar. Deras scalp refresher är perfekt att använda under vinterhalvåret om man lätt får torr hårbotten. Rekommenderas!

Gillar