Få enklare i vardagen

- I samarbete med Matkassetopplistan -

Det var egentligen meningen att jag skulle komma hem till Stockholm förra veckan, men tråkigt nog behövde jag boka om min flygbiljett pga att New York just nu är "locked down". Så dessvärre får jag vänta med att åka hem till Sverige till allt har lugnat sig! Så jag fick helt enkelt bara boka om mina flyg-biljetter som jag hade bokat för några månader sedan.


Här i New York är allt stängt. Alla affärer, restauranger, barer, frisörsalonger (ja praktiskt taget allt, förutom vissa mataffärer). Man får endast gå ut om man ska handla, ta sig någonstans eller träna. Så alla i hela New York är hemma med andra ord.

Det som är väldigt populärt är att beställa mat hem till dörren. Innan jag åkte till New York så beställde jag alltid hem en matkasse i veckan. Det gör livet enklare och roligare om ni frågar mig! Jag älskar mat, men jag har så dålig fantasi ibland så matkassar ger mig inspiration. Många matkassar har även alternativet att man kan få med recept som man kan följa. Det är alltid kul att testa nya maträtter och få nya favoriter.

I Sverige är det inte ett måste att stanna hemma, men om man mot förmodan vill undvika att gå ut på offentliga platser där många människor rör sig på, eller om man är som mig och vill ha lite enklare i vardagen samt inspiration när det kommer till mat, så rekommenderar jag starkt att beställa matkassar! Det bästa är att det finns så många matkassar att välja mellan, så man kan lätt hitta en matkasse som passar varje individ. Jag själv brukade beställa en vegetarisk/fisk kasse då jag inte äter kött, och jag blev imponerad över hur många vegetariska rätter som faktiskt finns! Vardagen blir dessutom så mycket enklare - man slipper tänka vad man ska äta under veckan, man slipper ta sig till en mataffär och maten blir levererad direkt till dörren. Om man inte är hemma så är det heller ingen fara, matkassen lämnas utanför dörren.

Hos matkassen topplistan kan man hitta alla olika möjliga matkassar!


Gillar

Kommentarer