Ekologiska produkter från Naturativ

Pressutskick

Det finns inget bättre än naturliga och ekologiska produkter om ni frågar mig.

För några dagar sedan fick jag hem en massa härliga produkter från Naturativ, ett märke som jag testat tidigare och som jag älskar! Alla deras produkter är även helt fria från parabener, PEG, konstgjorda färg- och doftämnen, petroleumderivat och andra substanser som är förbjudna i naturkosmetik. Produkter som är perfekta för även känslig hy.

Denna body butter har jag testat tidigare och det är den absolut bästa body buttern som jag någonsin har testat. Den doftar helt magiskt - med en doft av caramell, citron och vanilj. Doften varar länge och återfuktar huden så himla bra! Jag kan verkligen rekommendera denna starkt! Jag gillar att förpackningen är stor (250 ml) och att krämen är väldigt dryg och räcker länge. Älskart! Ni hittar produkten HÄR.


Nästa produkter är en self tanning body balm, dvs. en lotion som även ger färg! Hur bra? Jag älskar att den återfuktar huden samtidigt som man får en naturlig "bränna" på kroppen. Ni hittar den HÄR .

Och eftersom jag älskar deras Cuddling serie som dofter caramell, citron och vanilj så kunde jag inte låta bli att testa deras handkräm också. Såklart blev jag inte missnöjd! Kommer gå runt och dofta på mina händer hela tiden nu haha. Även denna är stor i förpackningen och innehåller hela 100 ml! Ni hittar den HÄR .


Det här må vara den största sugar scrub förpackningen som jag någonsin sett, med hela 500 ml med min favoritdoft - Cuddling. En helt under kropps-scrub som tar bort alla döda hudceller och lämnar huden återfuktad. Hur nice? Älskart!
Ni hittar produkten HÄR.


Sist men inte minst har vi dessa 2 produkter, ett balsam och en body wash gel. Balsamet ger volym och lyster till håret, samtidigt som den stärker och stödjer hårtillväxten. Den innehåller massor av vitaminer och växtoljor som återfuktar håret. Det bästa är att den dessutom inte tynger ner håret! :) Ni hittar den HÄR.

Sedan har jag även testat deras shower gel från deras serie Cranberry & Lime. Jag älskar cranberry och blir alltid glad när produkter innehåller just cranberry. Doften är väldigt fräsh och huden blir ren och fin! Ni hittar den HÄR.


Gillar

Kommentarer