Ekologiska produkter!

- Pressutskick -

Under några veckors tid nu har jag testat ett märke som heter Moonsun organic. Ett svensktillverkat märke som är helt ekologiskt, där produkterna är baserade på råvaror från naturens skafferi och aromterapi för att man ska få ett maximal effekt på huden. Produkterna är dessutom hållbara för både människan och naturen, vilket är hur bra som helst!

Jag som har känslig hy älskar hudvårdsprodukter som är vänliga mot huden, dvs. produkter som innehåller naturliga dofter och ingredienser. Deras hudvårdsserier är även anpassade för olika hudtyper och passar lika bra till kvinnor som till män, och lika bra till ung hud till en åldrande hud.

Moonsun Organics motto/citat är "We keep it simple. No secrets, just pure, natural cosmetics. Love Your Skin"

Så jag har testat 2 utav deras produkter. Deras Refreshing Face Mist och deras Body Scrub.

Face mist är något som jag alltid använder innan jag går och lägger mig - efter att jag tvättat bort sminket, samt på morgonen innan jag sminkar mig - för en piggare look! Detta ansiktsvattnet är helt underbar. Den återställer och balanserar PH-värdet samtidigt som den återfuktar huden.

Deras Body Scrub blev jag också väldigt positivt överraskad över! Den innehåller bland annat socker och sheasmör som lämnar huden återfuktad efter användning. När jag använder denna i duschen så behöver jag inte använda body lotion efteråt, för huden blir så otroligt len, mjuk och återfuktad efter bara en användning! Vilket jag tycker är helt underbart. Båda är milda i doften vilket jag verkligen uppskattar! Så dessa produkter kan jag starkt rekommendera!

Och jag kommer garanterat testa fler ur deras sortiment! :)

Gillar