Ekologisk make up!

- Pressutskick -

PuroBio är ett märke som har vegan-vänliga, ekologiska och nickelfria sminkprodukter, som dessutom är fria från parabener, parfym, silikoner och syntetiska konserveringsmedel, vilket gör att den passar till alla hudtyper! Även den känsliga :) Jag har använt deras produkter i flera år nu och jag älskar deras sminkprodukter och tillbehör! Så nu tänkte jag visa några favoriter sedan innan - samt några utav deras nyheter! :D

Dessa sminkborstar använder jag dagligen i min smink rutin! Jag ÄLSKAR framförallt deras foundation borste. Jag har testat många foundation-borstar under åren men har aldrig hittat en lika bra som denna! Jag gillar även deras bronzer- och puderborste som jag också använder dagligen! :)

Länkar: / Pink Gold / Champagne /

Dessa är två nyheter! Liquid highlighter, i färgerna Pink gold och Champagne. Resultatet blir såå fint med dessa, och jag tycker flytande highlighters är lättare och roligare att jobba med! Det behövs inte mycket för att få ett fint resultat! Älskar glowet man får av dessa!


Champagne är helt klart min favorit! Eftersom jag har varm hudton så passar jag i färger som går åt det gula hållet. Om du har en kall underton så rekommenderar jag Pink Gold eller Cold Pink ! :)


Länkar: / Puder / Concealer / Mascara /

Deras concealer och puder är två favoriter sen innan! Jag använder deras kompakt puder i nr 04 och deras concealer i nr 02 :) Jag är verkligen supernöjd med dem!

Det är första gången jag testar denna mascara! Och jag gillar den! Fransarna får volym och mascaran innehåller ekologisk blåklintsextrakt, arganolja och ricinolja som förstärker fransarna och ger dem näring. Älskart!


Någon mer än jag som älskar läppennor? Resultatet blir så mycket finare och jämnare när man använder läppenna innan man applicerar läppstift! Älskart!

Länkar: / Lip to cheek Pink / Lip to cheek Red /

Och hur söta är inte dessa "lip to cheek"? Som fungerar lika bra som läppstift som till rouge. Så himla smidigt! Dem finns i färgerna orangea, rosa och rött!


Länk: / Rosa Ögonskugga /

Här har vi min nya favorit ögonskugga! Jag har verkligen fått något för rosa och lila ögonskuggor, gärna med shimmer också! Denna ögonskugga är perfekt för mig som inte tål så många andra ögonskuggor på marknaden. Den har otroligt bra pigment och sitter på ögonlocken hela dagen! Älskar den!


Sist men inte minst är denna fix and fresh make up mist! Den doftar så himla gott och man får verkligen ett fint glow av denna setting spray! Perfekt om man vill att sminket ska hålla sig fint under dagen :)


Gillar