Det naturliga alternativet

Min kärlek för naturliga och ekologiska produkter fortsätter, och min hy har aldrig mått så bra som den gör i dagsläget :) Rosenseriens hudvårdsprodukter har varit en favorit hos mig sedan 3 år tillbaka. Deras produkter är anpassade för alla olika hudtyper (torr, normal, fet och känslig).


Denna brun utan sol (self tan) är den enda brun utan solen som mitt ansikte tål. Jag upplever att många andra BUS förvärrar min hy, därför är jag så himla glad att jag har hittat denna naturliga och ekologiska BUS, som med andra ord: förbättrar min hy + ger färg och lyster! :) Lite färg i ansiktet under vinterhalvåret skadar ju aldrig :) Så denna brun utan sol älskar jag! Rekommenderar den starkt om ni är som mig och vill ha ett bättre och naturligare alternativ :) Big love!

Och här kommer tre andra produkter från Rosenserien som jag vill hylla! Deras Night Care (nattkräm) är en intensiv nattkräm som verkar på djupet. Perfekt om man vill ha en extra fukt-boost till huden och vill vakna upp med en fin hy :)
Deras Anti Wrinkle och Boddy butter shaping innehåller båda parakrasse (som har en effekt mot linjebildning i huden). De är båda rika på antioxidanter och fettsyror från vegetabiliska oljor vilket fördröjer åldrandeprocesserna i huden. Deras Boddy Butter Shaping är deras senaste tillskott och lanseras den 25:e oktober (men jag fick deras nyhet på Rosenseriens senaste event) och jag är helt kär i produkterna! Och som pricket över i:et är de även 100 % veganska!

Länkar till produkterna hittar ni nedan:
Rose Cream Anti Wrinkle

Night Care Intense

Self Tan

Gillar

Kommentarer