Dejting sidor

- I samarbete med Hitta Kärleken -

Hoppas allt är superfint med er! Själv är allt toppen! Idag är det fredag och jag har så mycket energi och jag är på så bra humör! Gissa vem som är tillbaka i Stockholm förresten? JAG!! Alltså kan inte fatta att jag har varit i USA i hela 15 månader. Det känns som jag nyligen flyttade dit, men ja, tiden går så himla fort när man har kul. Jag har träffat så många nya människor under tiden jag har varit där och jag har även hittat vänner för livet. På något sätt känner jag att det är lättare att träffa och lära känna folk utomlands - än vad det kan vara i Sverige ibland.

Majoriteten av alla jag har träffat här har jag träffat när jag varit ute eller genom gemensamma vänner. Men några har jag även träffat via internet (såsom Instagram, FB och liknande appar).

Jag tror alla håller med om att det helt enkelt är enklare att träffa folk idag än vad det har varit tidigare. Framförallt nu när det finns appar där man kan träffa nya vänner eller sin livspartner. Att dejta har blivit enklare då det finns en hel del dejtingsidor och appar på Internet där man kan träffa likasinnade människor utan att behöva gå utanför dörren :) Jag personligen tycker det är supersmidigt! Framförallt om man inte har all tid i världen att gå ut och mingla och träffa nya människor. Hittakärleken.se är en hemsida på nätet som tipsar om de bästa dejting-sidorna, beroende på vad man själv letar efter. Det finns så många olika dejting-sidor att välja mellan. Vissa dejtingsidor är utformade på ett speciellt sätt, för att man enkelt ska hitta sin perfekta match. På en del sidor behöver man göra ett mer mer utförligt personlighetstest, och på vissa räcker endast några bilder och en personlighetsbeskrivning. Beroende på vad man letar efter och hur mycket tid man vill lägga på sin profil - kan man välja den hemsida eller app som passar en bäst. Hur smidigt?


Gillar