Dag 1 - Summerburst Garden Stage Cruise 2018

- I samarbete med Tallink Silja -

Alltså wow vad tur vi hade med vädret hela helgen! Skinande sol och värme! Resan kunde inte börja bättre :D
I fredags lämnade vi Stockholm för en superhärlig kryssning i samarbete med Tallink Silja med båten Baltic Queen. Det var första gången jag åkte på Summerburst Garden Stage Cruise! Och denna gång åkte jag, Stefani och våra killar! Vi hade såå himla kul!! :D
Så fort vi hade checkat in på våra sviter så satte vi oss på däcket och tog en varsin kall drink i solen!


Kl 19.00 hade vi ett reserverat bord på Aleksandra Russian A'La Carte. En supermysig och fin restaurang med jättegod mat! Vi satt där i ca 5 timmar, haha. Vi hade så mycket att prata om och så beställde vi massa goda förrätter och huvudrätter. Vi blev så mätta så det blev ingen efterrätt haha.
Efter all god mat så började vi röra oss mot festen!

Och sedan drog festen igång! Alltå WOW vilken härlig känsla det var! Partystämningen var på topp och musiken och DJ:sarna var såå bra!


Vi fick varsina CREW kort (som även artisterna fick) så vi dansade inne på VIP:en hela natten haha. Vi fick bra utsikt och de hade gjort det så fint med "öppen bar" osv! MYS!

Vi var uppe och dansade till 03 på natten! Men tur nog var jag jättepigg dagen efter - trots de få timmarna man fick sova, haha! Bilder från dag 2 kommer sen! :D <3


Gillar

Kommentarer

evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Ser jättehärligt ut! 😃
nouw.com/evelinasjostrand
Emiz
Emiz,
Men Ååh va kul! En aning avis! Bilderna är verkligen så fina och härliga!😍
nouw.com/emiz
Arnshelm
Arnshelm,
Jag vill också! Ser ut som det är sjukt Nice där på båten 😍
nouw.com/arnshelm