Comfortless Vision Event

Inlägget innehåller sponsorer


Denna helgen var helt magisk! Jag och min pojkvän hade vårt första pilot event på Gamla Stadsportsvalvet i Gamla stan, Stockholm. Planeringen var väldigt spontan, men detta var något som vi hade velat göra länge, så vi satte ett datum och sen började vi att planera alla detaljer. Vi ville sammanföra våra vänner och ha en trevlig tillställning, med middag och live musik.

Budskapet med eventet var att våga gå ut utanför sin "comfort-zone" och våga följa sina drömmar. Vi inledde eventet med att alla gäster (som dessutom inte kände varandra) fick en varsin lapp med ett varsitt uppdrag, som alla skulle utföra under middagen, som t.ex. "håll tal 5 gånger". Det blev en riktigt rolig stämning under eventet, och det blev aldrig en tyst minut. Så kul och underhållande!

Jag är så glad över att vi tog första steget och höll detta evenemang. Jag är så stolt, och så tacksam över alla sponsorer och gäster som stöttade oss!

Jag vill ge ett stort tack till Vasastan Music som uppträdde live under kvällen, Redbull som gav våra gäster ännu mera härlig energi, Brödernas som stillade hungern med supergoda hamburgare och My Litttle Cupcake som bjöd på magiska efterrätter. Samt ett stort tack för att vi fick vara i Gamla Stadsportsvalvets fina lokaler. Som sagt, vi är så otroligt tacksamma! Detta är bara början :D


Gillar

Kommentarer