Camilla Of Sweden - Ekologisk hudvård

- Pressutskick -

Ni som har följt mig ett tag vet att jag älskar ekologiska produkter! Både när det kommer till skönhetsprodukter och mat. Idag fick jag hem ett jättefint paket av Camilla Of Sweden, som är ett utav mina favorit märken! Under vinterhalvåret så är jag mer eller mindre beroende utav att återfukta huden. Jag har normal hudtyp, men den blir mer åt det torra hållet under vintern. Så för att återbalansera min hud så använder jag Face Oil i ansiktet två gånger om dagen - när jag vaknar, och innan jag går och lägger mig. Och alltid efter rengöring såklart!

Denna gång har jag även fått chansen att få testa deras Face Wash, som jag inte har testat tidigare - så idag ska jag testa den för första gången! Och jag är så taggad, för jag tror den kommer att återfukta min hud så mycket bättre än vad min nuvarande cleanser gör. En story på Instagram om den kommer inom kort!

Deras body oils älskar jag sedan innan! Använder dem varje gång efter att jag duschat! Dem absorberas snabbt in i huden och gör huden len och återfuktad hela dagen!

Jag får ofta frågor om jag använder lösfransar, men det gör jag inte :) Jag har mina naturliga fransar och det enda fransserumet som jag använder är denna eye lash från Camilla Of Sweden. Den är helt ekologisk och naturlig, och det är också det enda jag skulle vilja har nära mina ögon. Så detta serum är perfekt att boosta sina fransar med. Jag använder den alltid innan sängdags!

För 5 månader sedan började jag göra mina naglar på salong. Vilket gör att jag är ännu mer i behov av nail drops - dessa nail drops tar jag innan jag går och lägger mig. Jag tvättar väldigt ofta händerna så innan läggdags är den bästa tiden för mig att använda nail drops, så naglarna kan återfuktar medan man sover. Hur smidigt?


Jag älskar deras söta förpackningar! Och dessa perfekta läppbalsam och läppglans i rese-storlekar, i fina nyanser av rött/rosa.

Sist men inte minst är denna H202 desinfektionsmedel, som inte torkar ut händerna, men ändå håller händerna rena från bakterier! "En desinfektionsspray som effektivt tar död på bakterier och mikroorganismer genom oxidation. Lösningen är av Food Grade kvalitet, består av endast vatten och syre och är skonsam mot hud och miljö!" Man kan använda den som Handdesinfektion, sårrengöring, på ytor och även som munsköj, hur coolt?


Gillar