Brunch med tjejerna på Spanjorskan

- I samarbete med Spanjorskan -

I lördags stod brunch med tjejerna på schemat (jag, Stefani, Paulina och Josefin)! Denna gång hade vi vår influencer lunch på Spanjorskan - som ligger centralt på Östermalm här i Stockholm (på Nybrogatan 42). Vi hade så himla tur med vädret så vi började dagen med en varsin Sangria på deras supermysiga uteservering! Hur underbart?!


Det fanns mycket att välja mellan, utbudet var stort - och det fanns även massa goda spanska rätter såsom Tapas. Vi beställde en varsin rätt och valde att äta inomhus (det blev kyligt efter ett tag då det endast var skugga på uteserveringen). Restaurangen var jättemysig och man fick verkligen utomlands känsla när man satt i den fina restaurangen, dessutom var personalen otroligt trevliga och servicen var on top! :) Så fort vi hade ätit upp den otroligt goda maten, så kom solen fram! Och då flyttade vi ut igen - haha. Det blev både efterrätt, ostbricka och bubbel ute i solen! Helt underbart!!


Lyckan av att kunna sitta utomhus var helt underbart, och deras mat var sååå himla god! Vi åt kafféglass, churros, ost med marmelad, ägg med surdeg och avokado och massa mer! Det bara vattnas i munnen när jag tänker tillbaka haha!
Absolut den bästa brunchen på länge, och det var så mysigt att bara sitta och umgås vi tjejer! :D Tack Spanjorskan.se för en underbar brunch!


Gillar