Begagnade mobiltelefoner

I samarbete med RePhone

Något som har blivit allt vanligare är att köpa begagnade mobiler, fördelarna med begagnade mobiltelefoner är att dem är billigare, har fortsatt bra kvalité och dessutom är det även miljövänligt. RePhone säljer begagnade iPhones som har 12 månaders kostnadsfri garanti. Dem har snabba leveranser och olika betalningsalternativ. Som när man köper en ny iPhone så ingår laddare, sim-nyckel och hörlurar.

När det kommer till begagnade mobiler så kan många vara rädda för att dem köper ett stöldgods eller en telefon med dolda fel, därför kontrollerar dem hela mobilen innan den säljs. Varje telefon måste passera en gedigen checklista med kontroller. Och dem tar således ej emot telefoner från privatpersoner och företag, samt att dem ej genomför inbyte. På så sätt finns det ingen chans att man köper stöldgods. När du köper en begagnad telefon från dem kan du vara säker på att du får en telefon som fungerar både idag, imorgon och i framtiden. Att köpa en telefon från rePhone är lika tryggt som att köpa en ny telefon. Skillnaden är att du är snällare mot plånboken men också klimatsmart.

Jag personligen tycker det är supersmidigt när man kan köpa begagnade mobiler. Jag tycker egentligen att alla borde bli bättre på det. Det är så mycket användbar och fungerade elektronik som slängs i onödan varje år. I dagens läge köper man inte en mobiltelefon när sin nuvarande går sönder, utan nu är det istället allt vanligare att man köper en ny mobil så fort en ny mobil-modell kommer ut på marknaden. På så sätt blir det överflöd med oanvända iPhones som ligger hemma i byrålådan eller som hamnar i papperskorgen. Det är så mycket mer miljö-vänligt att köpa en begagnad telefon, och dessutom kan man spara en hel del pengar på att vara smart! :)

För mer information, besök rePhone.se :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229