Begagnade mobiler

- I samarbete med Phonehero -

Något som har blivit allt vanligare är att köpabegagnade mobiler, och det är dessutom så mycket bättre för miljön. Phonehero säljer begagnade iPhones som har både öppet köp och 12 månaders garanti. Dem har snabba leveranser och olika betalningsalternativ. Som när man köper en ny iPhone så ingår alltid laddare.


När det kommer till begagnade mobiler så kan många vara rädda för att dem köper ett stöldgods eller en telefon med dolda fel, därför kontrollerar Phonehero hela mobilen innan den säljs. Varje telefon måste passera en gedigen checklista med kontroller. Trasiga delar eller delar med mycket slitage (som tex. batteriet) byts ut innan den säljs. Dom säljer absolut inga iPhones med mindre än 90 % batteri-hälsa.

För att man ska vara helt säker på att man inte köper en iPhone som är ett stöldgods så rapporterar dem alla telefoners spårnings-nummer, dvs IMEI (som är ett unikt ID i mobilen) till polisen som då kan upptäcka om det är stöldgods och förhindra häleri. Phonehero nollställer alltid telefonens mjukvara till fabriksinställningen samt rengör telefonen noggrant innan försäljning. När du köper en begagnad telefon från dem kan du vara säker på att du får en telefon som fungerar både idag, imorgon och i framtiden.

Jag personligen tycker det är supersmidigt när man kan köpa begagnade mobiler. Jag tycker egentligen att alla borde bli bättre på det. Det är så mycket användbar och fungerade elektronik som slängs i onödan varje år. I dagens läge köper man inte en mobiltelefon när sin nuvarande går sönder, utan nu är det istället allt vanligare att man köper en ny mobil så fort en ny mobil-modell kommer ut på marknaden. På så sätt blir det överflöd med oanvända iPhones som ligger hemma i byrålådan eller som hamnar i papperskorgen. Det är så mycket mer miljö-vänligt att köpa en begagnad telefon, och dessutom kan man spara en hel del pengar på att vara smart! :)

För mer information, besök Phonehero.se :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229