Beauty Brunch - SiljaLine x MakeupbyLina del 1

Fotograf: Kajsa Göransson.


Åh vilken fantastisk dag! I fredags var vi ett gäng influencers/entrepenörer som blev bjudna på en superhärlig Beauty Brunch på Silja Line som Lina Ekh höll i! Vi blev upphämtande i stan och sedan åkte vi till Värtahamnen för att gå på båten! Vi började dagen med kvalitétstid på Silja Lines spa anläggning, med bubbel, juicer och massor med god frukt! Det var helt fantastiskt och vi hade så tur med vädret så det kändes som man var utomlands med alla fina palmer osv.

Väl på plats var det telefon- och kamerafritt, vilket var jobbigt i början haha. Det är när man är utan mobil som man märker hur beroende man är av mobilen. Men det var så skönt att bara vara "in the moment" och faktiskt njuta till 100%.

Hela dagen var så inspirerande. Vi fick lyssna på Lina Ekh's wake up call och så vi fick en hel del tips om hur man minskar stress i vardagen.

Att jobba dygnet runt kan vara väldigt påfrestande och många gånger väldigt stressigt. Därför är det viktigt att stanna upp, vila och påminna sig själv om nuet. Även om det är lättare sagt än gjort... Jag själv jobbar dygnet runt, oavsett om det är måndag eller lördag, julafton eller nyår, å andra sidan kan jag ta ledigt när jag vill - men jag väljer många gånger att jobba på min fritid för att jag tycker att det är så kul. Så därför måste jag påminna mig själv att vila när det behövs!

I nästa inlägg kommer bilder från brunchen samt tips på hur man minskar stress i vardagen :D

Läs Linas blogginlägg om utbrändhet HÄR!

Gillar