Back in Monaco!

Igår åkte vi till Monaco! Åh vad jag älskar detta ställe! Det första vi gjorde när vi kom dit var att äta lunch. Vi gick till ett supermysigt och fint ställe som hade indisk mat. Jag hade aldrig varit där tidigare - men jag har gått förbi det stället flera gånger, så igår gick vi dit för första gången! Och gud så god mat dom hade!


Vi beställde lite av allt, jag körde dock endast på vegetariskt och fisk då jag inte äter kött. Allt var såå gott! Fisksoppan med curry och kokosmjölk var nog min favorit! :D Via Ipaden kunde vi se bilder på alla rätter som fanns på menyn, så smidigt!


Maten låg som i olika nivåer, så att det inte skulle hinna bli kallt. Hur fint? Då alla olika rätter låg i olika skålar :) Älskart!


Denna drink var så god! Jag gillar drinkar som inte är för söta eller för syrliga. Det får gärna vara någonting där emellan, jag brukar ha mojito som ett exempel hehe. Och bartendern förstod precis vad jag menade :D


Älskar verkligen deras inredning :D


Till efterrätt blev det massa goda efterrätter! Vi flyttade även in till desserten för lite miljöombyte, och såklart var inredningen inomhus lika fin som på deras uteservering! Jag kan STARKT rekommendera Maya Jah om ni är förbi Monaco Monte Carlo :) <3


Gillar

Kommentarer