Att vara mer öppen!

I annonssamarbete med Sinful

Något som jag verkligen älskar med USA är att alla är så öppna med varandra, alla säger vad dom tycker och tänker utan att skämmas och kan stolt stå för vad dom tycker. Jag menar inte att man inte gör det i Sverige, men något som vi Svenskar kan göra är att kanske inte vara lika öppna när det kommer till vissa ämnen, såsom till exempel ämnet sex. Många kan tycka att det är ett ämne som är tabu att prata om och att man endast ska prata med det med sin partner osv. Men så borde det inte vara. Sex är ett utav det mest normala sakerna som finns, och man borde inte behöva skämmas att prata om det. Jag pratade med min vän om det häromdagen då vi pratade om hur ett år i USA har tagit bort de mesta filterna när det kommer till när man pratar med andra människor. Jag menar inte att man blir mer grov i talesättet, utan alla fördomar och liknande saker är helt borta och ingenting klassas som onormalt.

Varför är det så ned tystat och att man inte ska kunna prata öppet om just detta ämne?

Jag tycker att sex och även sexleksaker ska vara något som ingen ska behöva skämmas för att prata om.

Hos Sinful finns det ett enormt utbud med en hel del olika sexleksaker för alla smaker. Det finns en hel del grejer man kan hitta där - även saker som jag inte visste existerade. Jag tycker alltid det är kul att se vad som finns på marknaden!

Dem har även en hel del olika klitorisvibratorer och stimulatorer som är väldigt populärt! Men också en hel del andra produkter, In och kika vetja!


Något som jag verkligen tycker att alla ska ta till sig är att våga vara mer öppna med vad man tycker och tänker, sluta bry sig om vad andra tycker och tänker (till en viss nivå såklart) och vara mindre pryd. För som sagt, det är ett helt naturligt ämne och alla skulle vinna mer på att vara mer öppna om att våga prata om just detta ämne :)

Gillar