Att våga testa nya saker!

-Samarbete med Karriärkonsulten-

Hej allesammans! Hoppas allt är superfint med er!
Själv är allt toppen, har mycket jobb att utföra innan jag åker utomlands om mindre än 3 dagar, så det har varit mycket att fixa innan dess :) Är det bara jag som tycker att detta år har gått hur snabbt som helst? Samtidigt som man har hunnit göra så mycket under årets gång. 2021 har varit ett riktigt bra år med andra ord! Det jag är mest taggad inför under 2022 är alla roligheter och möjligheter som står framför en. Är det bara jag som gillar förändringar? Jag älskar att anta nya utmaningar och göra nya saker. Något som jag var bra på i år var att testa nya saker bland annat. Jag signade även upp mig på spännande konsult uppdrag som även har gjort så jag lärt mig en hel del nya saker. Så himla roligt!

Man ska aldrig vara rädd för att våga något nytt eller vilja göra någonting annat. Ånger är värre än att inte våga testa alls, håller ni inte med mig? Det är aldrig försent att byta inrikting i livet, oavsett om det gäller val av karriär, utbildning osv.

Karriärkonsulten är ett företag som hjälper människor att hitta rätt jobb. Dem har professionella coacher som rustar alla deltagare, och duktiga rekryteringskonsulter med stora nätverk inom en lång rad olika brancher som matchar deltagare mot relevanta yrken. Dem jobbar på uppdrag av Arbetsförmedligen med arbetsmarknadstjänsten Rusta och Matcha. Är man arbetslös eller man är osäker på vad man vill arbeta inom, så erbjuder de även studie- och yrkesvägledning, så att man kan få inspiration till något arbete som man skulle gilla extra mycket. Dem hjälper till med hela jobb-processen! Hur snällt? Riktiga hjältar!

Kan starkt rekommendera dem om ni är eller känner någon som är arbetslös och vill testa något nytt under 2022 :)

Jag har iallafall lovat mig själv att våga göra mer saker nästa år, och gärna saker som är utanför min comfort zone, för det är då man växer mest som person :)

KRAM!

Gillar