Att ta körkort!

- I samarbete med Körkort Skolan -

Att ta körkort är på min bucket list och det ska jag snart ta tag i! Jag har redan tagit en del körlektioner och hann även skriva teoriprovet - som jag klarade på första försöket. Men tyvärr så flyttade jag utomlands direkt efter så när jag var tillbaka i Sverige igen så hade teoriprovet gått ut och jag behöver nu göra om det. Tyvärr så gjorde jag inte det direkt vilket jag verkligen ångrar nu! Men jag ska ta tag i det igen, för körkort vill jag ha förr eller senare :)

Det jag gjorde när jag studerade till körkortsprovet var att öva på körkortsfrågor på datorn inför själva teoriprovet. Körkort skolan har både videolektioner och teoripaket - där man kan öva på olika körkortsfrågor som kan komma på provet. Detta tycker jag är ett perfekt sätt att öva på, om man vill lära sig snabbt och smidigt. Att läsa körkortsboken är också nödvändigt såklart - så mitt tips är att läsa boken först (helst inte den snabblästa) och därefter öva på körkortsfrågorna online. Man kan även testa att göra teoriprovet gratis på deras hemsida, så kan man få reda på vad man behöver öva mer på.

Ett tips från mig också är att inte bara köra privat, utan även ta körlektioner hos en bilskola, på så sätt får du lära dig lite mer och lärare på bilskolor vet oftast vad man behöver öva mer på :)

Jag är supertaggad inför att skaffa körkort nu! Dags att plocka fram körkortsboken och öva nu för min del :)Gillar