Att ha hund

- I samarbete med Hundförsäkring -

Hur underbart är det inte att hösten är här? Jag gillar när det bli så färgglatt och löven blir gul/orangea! Så himla fint. Även om sommaren alltid kommer vara min favorit säsong hihi.

Min lilla älskling till hund Chanelle älskar också hösten. Hon gillar att springa runt bland alla löv som ramlat på marken. Jag är uppvuxen med hund och har alltid haft hund i min familj och släkt. Chihuahua är "kända" för att alltid vara rädda och skälliga, men Chanelle är super trevlig mot människor, hon älskar människor och är super social. Dock är hon inte lika vänlig mot hundar, tyvärr, vilket är tråkigt om det är andra hundar i omgivningen. Hon gillar endast ett fåtal hundar, men dom får bara inte vara för på.

Förutom att Chanelle ger det bästa sällskapet, så ger det också en hel del ansvar att ha hund. Något som jag tycker är superviktigt är att ha en bra hundförsäkring. En hundförsäkring ger än trygghet när hunden mår bra, men extra hjälp när det behövs som mest. Om man vill undvika dyra kostnader så är en försäkring riktigt bra att ha! För en försäkring täcker kostnader för veterinär-vård och undersökningar ifall hunden blir sjuk eller skadad. Visst är det bra? Och om man reser utomlands osv så är det också bra att ha en försäkring! För kostnaderna utomlands kan bli riktigt skyhöga! Var noga med att kolla att försäkringen har reseförsäkring också och att det inte är något du behöver lägga till som tilläggsförsäkring. I många försäkringar ingår medicin, rehabilitering, användbarhetsförsäkring, MR/CT undersökning (magnet kamera), reseförsäkring och avelsförsäkring. Det finns en hel del försäkringar på marknaden så det är bra om man jämför och hittar en försäkring som passar en.

Förutom en hel del ansvar så ger min lilla älskling så mycket kärlek! Jag kan inte fatta att hon snart fyller 9 år. Tiden har gått så otroligt fort! Hon ser fortfarande ut som en liten valp. Många tror att hon är yngre än 1 år. Så när jag säger att hon är 8, så tror folk alltid att jag menar 8 månader och inte år, haha :)


Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Hon är så söt 🥰

nouw.com/emelivet