All about my hair

- Ambassadör och i samarbete med Euro So Cap Sweden -


Eftersom jag får en hel del frågor om mitt hår dagligen och får nya besökare på bloggen hela tiden - så tänkte jag att det kunde vara passande med ett hår-inlägg här på bloggen! :)

Jag använder extensions för att göra mitt hår fylligare! Jag har själv hyfsat långt hår naturligt (ca 1 decimeter kortare än löshåret). Men eftersom jag har färgat håret så många gånger (allt från alla nyanser i brunt till platina blont och svart, och nu rödhårig sedan 4 år tillbaka) så har mitt hår aldrig blivit detsamma, och är därför mycket tunnare än vad det var innan. Därför använder jag extensions för att få det hår jag hade innan alla färgningar! :) Så ja, all kärlek till extensions!


Mina extensions kommer från Euro. So cap. Sweden. Förutom att jag är en stolt ambassadör så tycker jag att deras hårkvalité är mycket bättre än något annat märke som jag någonsin har testat. Jag har kört på extensions i över 7 år nu, så jag har hunnit testa en hel del märken - och vet därför vad jag har att jämföra med :) Jag använder metoden "clips on" då jag gillar att kunna vara utan löshår när jag känner för. Jag körde tidigare på keratinvax under en 2 års period, men jag gick helt enkelt tillbaka till clips då jag tycker den metoden passar mig bättre!


Dessutom är Euro. So Cap Sweden's löshår otroligt tjockt och fint, och håller i hela 6-7 månader för mig innan jag måste byta ut det, och då stylar jag med värmetänger och använder dem nästan dagligen. Vilket jag själv är imponerad över! För tidigare har upplevt att vissa löshår blir trassliga efter bara några få veckor. Så om ni vill ha tips på riktigt bra löshår, så rekommenderar jag dessa extensions starkt! <3

Jag har i färgen "Mahogany Chestnut" , med längden 55 cm, och kör på totalt 200 g. Jag färgar dock med en röd toning hemma, så det ska matcha min nuvarande hårfärg som är röd brunt. För er som undrar så är min naturliga hårfärg guldbrunt :)

Har ni några fler frågor så är det bara att ställa dem i kommentarsfältet nedan :) <3


Gillar