About my hair

- Ambassadör och i samarbete med Euro So Cap Sweden -

Ett inlägg för er hårintresserade :)

Jag använder extensions för att göra mitt hår fylligare! Jag har själv hyffsat långt hår naturligt (ca 1 decimeter kortare än löshåret). Men eftersom jag har färgat håret så många gånger (allt från alla nyanser i brunt till platina blont och svart, och nu rödhårig sedan 3 år tillbaka) så har mitt hår aldrig blivit detsamma, och är därför mycket tunnare än vad det var innan. Därför använder jag extensions för att få det hår jag hade innan alla färgningar! :) Så ja, all kärlek till extensions!


Mina extensions kommer från Euro. So cap. Sweden. Förutom att jag är en stolt ambassadör så tycker jag att deras hårkvalité är mycket bättre än något annat märke som jag någonsin har testat. Jag har kört på extensions i över 6 år nu, så jag har hunnit testa en hel del märken - och vet därför vad jag har att jämföra med :) Jag använder metoden "clips on" då jag gillar att kunna vara utan löshår när jag känner för, även om jag har kört på keratinvax tidigare :)


Dessutom är deras löshår otroligt tjockt och fint, och håller i hela 5-7 månader för mig innan jag måste byta ut det, och då stylar jag med värmetänger och använder dem dagligen. Vilket jag själv är imponerad över! Då jag tidigare har upplevt att vissa löshår blir trassliga efter bara några få veckor. Så om ni vill ha tips på riktigt bra löshår, så rekommenderar jag dessa extensions starkt! <3

Jag har i färgen Mahogany Chestnut, med längden 55 cm. Som jag sedan färgar med en röd toning hemma, så det ska matcha min nuvarande hårfärg (min naturliga hårfärg är ljusbrunt)! :)

Ni är varmt välkomna om ni har några frågor! :)


Gillar