6 skönhetsprodukter jag inte kan leva utan

- Pressutskick -


På sistone har jag fått en hel del frågor om vad jag använder för produkter till ansiktet när det kommer till rengöring och min hudvårdsrutin och därför tänkte jag dela med mig utav mina absoluta favorit-produkter som jag använder dagligen. Alla produkter finns hos Cocopanda.se , och dem har alltid de bästa priserna! :)


Estelle och Thild har länge varit ett utav mina favoritmärken när det kommer till min dagliga hudvårdsrutin. Förutom att det är ett svenskt, naturligt och ekologiskt märke, så är det speciellt anpassade för känslig hy! Jag har en normal och känslig hy och försöker undvika att använda produkter som innehåller för mycket parfym. Därför är deras produkter perfekta! Dem är helt fria från från parabener, talk och syntetiska parfymer. Älskart!

Deras Silky soft cleansing milk är min absoluta favorit rengöringsprodukt. Den tar bort sminket smidigt och enkelt, och lämnar huden återfuktad och len! Den är otroligt dry så en flaska räcker väldigt länge! Efter att jag har tvättat bort sminket med deras cleansing milk så tar jag en bomullstuss med Multi-action facial toner för extra fukt och balanserad hy.Under vinterhalvåret använder jag även deras Self Tan Drops 2-3 gånger i veckan. Denna dryg produkt ger ett fint lyster i ansiktet, och man får en gyllene nyans i ansiktet som gör att man genast ser mycket piggare ut!

Produkten gör även att man får ett extra fint lyster i ansiktet när man sedan applicerar make up!


Sist men inte minst är dessa superhärliga produkter! Detox masken använder jag 1 gång i veckan (min spa dag är alltid på söndagar hihi) och deras Micro Polish Scrub tar bort alla döda hudceller och gör huden otroligt len och fin! Ps. Nu har Cocopanda ett paketpris där man kan få båda produkterna i ett och samma paket! Hur smidigt?

Jag kan verkligen rekommendera alla dessa produkter! De passar för alla hudtyper (även den känsligaste) och produkterna är även veganska!


Gillar