4 favoriter från Lyko!

Reklam - Lyko

Ni är många som har önskat fler "favorit-inlägg" - så något som jag lovar att göra oftare är att göra fler inlägg där jag visar upp mina favorit-produkter! Som t.ex. månadens favoriter och gamla favoriter, när det kommer till både hudvård, smink och hårprodukter. Så i detta inlägg tänkte jag visa mina favoritprodukter, både gamla som nya!

Först ut har vi denna underbara concealer, min all time favorite! Har använt denna över 10 år nu, och det är en produkt jag fortfarande går tillbaka till. Den täcker perfekt och är inte fet alls. Dessutom är den otroligt dryg och räcker hur länge som helst. Jag använder denna produkt mest under ögonen, men den täcker otroligt bra så man kan ha den vart man vill i ansiktet.

Jag får även dela med mig utav en rabattkod som ger 15% rabatt hos Lyko.se, som gäller till 15/4 kl. 19.00,

Rabattkoden är: Trisiaa15. Gäller på allt utom kampanjer, och gäller inte på kalendrar, presentboxar, The Ordinary, Creed, Bellami hair, Oribe, Dermalogica, NanoLash, Redken, Kérastase, Dyson eller Savour.

/Concealer Clinique/

Detta är dock en ny produkt för mig! Har använt denna i en vecka nu och jag älskar den redan! Den är till för slitet hår och kluvna toppar. Den hade fått otroligt många bra recensioner på nätet så jag valde att klicka hem den! Och jag känner redan hur mycket finare mitt hår är, så jag är exalterad att se hur mitt hår ser ut efter flera användningar. Den fungerar även som värmeskydd!

/L ´ANZA/

Rituals doftpinnar är en stor favorit hos mig! Denna gång körde jag på deras gröna serie, Jing. En doft som påminner om när man är på spa. Jag älskar denna! Efter bara några få timmar så doftar hela hemmet denna underbara doft, och man känner ett lugn i hela kroppen.

/Ritual of Jing/

Sist men inte minst är min favorit läppenna från Make Up Store. Jag tycker det är så svårt att hitta bra läppennor som har bra en bra färg och hållbarhet, men Make Up store är en av de få märkena som prickar båda önskemålen! Jag använder plum delight som passar min naturliga läppfärg, då jag har väldigt röda naturligt. Så denna kan jag starkt rekommendera!

/Plum Delight/

Gillar